Funkciók

“Nem nézzük meg az új Star Warst?”

A Premierek menüpont az elkövetkező hetek filmjeit mutatja meg nekünk, míg a Filmek listája az aktuálisan játszott, jelenleg is elérhető filmeket listázza, így könnyedén találhatunk a kiválasztott filmünk mellé helyszínt.

“Nekem csak az ALLEE lesz ma jó, sajnos elromlott az autóm…”

A Mozik menüpont az összes magyarországi mozi aktuális kínálatát mutatja be, mozinként, így lokáció alapon tudunk filmet választani.

 

“Elmegyünk este moziba? Nyolctól jó vagyok…”

Az Időpontok menüpont abban segít nekünk, ha egy meghatározott időintervallumban keresünk magunknak szórakozást. Listázza azokat a filmeket, amiket a kért idősávban játszanak.

 

“Én az első sorba be nem ülök, onnan nem látok semmit, pláne ha feliratos…”

Eleged van, hogy csütörtök este tele vannak a termek, és fél óra, amíg megfelelő helyet találsz? Mutatjuk a termek FOGLALTSÁGÁT, hogy ne kelljen tízszer végigmenni az elejétől!

Nagyon várod az új Batmant, és nem akarsz lemaradni? Már a premiernapon ott akarsz lenni? Segítünk, hogy értesülj, ha vászonra tűzik a kedvenceidet!

Neked csak három mozi kínálata érdekes? A Kedvencek opcióval előre kerülnek azok a mozik, ahova elmennél, nem kell elveszned a lényegtelen információkban!